//Az ablak bezárásához kattints az ablak mellé!//
Darenn Soreyl (#9411)
ember, férfi
Játékstílus: Vakmerő - részletek a szabályzatban!
Külső leírás:

Délceg férfi.
A szakállnak nem igazán nevezhető körszakálla, és az arca, mely szerint sokat megélt már, idősebbnek állítják be mint ami. Ránézésre már túl van a harmincas felén. Hangja is mély. Barátságos, megnyugtató dörmögés. Magabiztos, kedves hatást kelt. Haját mostanság rövidre vágva hordja, pedig régebben soha nem képzelt magának mást, a hullámos sötétbarna fürtökön kívül. Egyszerű ruhákban jár, azt is posztókabáttal lefedve. Izmos, szálkás legény, kissé nagydarab ember. Mély barna szeme van. Megbízható az arca. Sármos, és magabiztosnak hat. Tekintete, ha akarja nagyon kifejező. Mellkasa, válla, karja, nyaka, sebhelyekkel kilyuggatott, kemény sápadt bőrt visel. Nyakán egy nagy vágás látható, a jobb oldalon, fölfele ível a kulcscsont felől.

Két kardját hátán hordja, ebből egyik díszesebb, ez talán messzebbről is látszik. Fekete pikkelyvértje alól kilóg a Warg agyar alakulat címeres, kék tabardja, és övén olykor megcsillan a pecsétes amulett is. Fekete lovagolónadrágot, mélybarna lovaglócsizmát, és fehér inget visel mellvértje alatt.

Perchipfell a Mesterkard, aranyozott festésű tokjában pihen a hátán. Kecses, hosszú, rideg acélpenge, bőrkötéses markolattal. A markolat felől, gondosan megmunkált indaszerű, tekergőző acélrudak fonják körül a hosszú keresztvasat, és a kosarat. Nehéz szerszámnak látszik. Nehezebbnek mint amilyen igazából.