OOC - Játékon kívüli fórum
Karaktered neve: ---       Rangod: Nem bejelentkezett felhasználó       Pénzed: --- arany     
Varázsitalaid: Neked nincsenek varázsitalaid!


Üdvözlünk!

Ez itt a www.Lanawin.hu weboldal játéktere. Egy fórumos szerepjáték. Te nem vagy bejelentkezett állapotban, ezért nincs jogod ténykedni a fórumon. Csak olvasni tudod a hozzászólásokat, semmi mást. Ha szeretnéd kipróbálni milyen is a fórum valójában, átélni izgalmas kalandokat, varázslatokat tanulni, bájitalokat vásárolni, egyedi karaktert létrehozni, felszereléseket kovácsoltatni, vagy küldetéseket végrehajtani, akkor regisztrálj bátran, ne habozz. Miután regisztráltál, és beléptél minden funkciót elérhetsz. Lehetőséged lesz részt venni a mesékben, vagy csak spontán játszani a megalkotott, mesés világban. Felkutathatod a város rejtélyeit, és részese lehet egy olyan fórumos szerepjátéknak, ahol a játékosok kényelme, és a játék élvezete a legfontosabb.

Vissza a főoldalra!
Nincs "nagyobb" helyszínJátékon kívüli fórumArthenior főtere (új)
Amon Ruadh (új)
Füves puszta (új)
Dokkok és kikötő (új)
Játékon kívüli fórum >> Lanawin fórum >> Fejlesztés >>
Helyesírás-ellenőrző - Összes "javaslat átugrása"
Mostani oldal: 1 (1. - 2. üzenet) - Első olvasatlan beíráshoz >>

2. hozzászólás ezen a helyszínen: Játékon kívüli fórum
Üzenet elküldve: 2020-02-13 15:33:46
 ÚJ
>Mátrix avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Adminisztrátor
IC üzenetek: 15
OOC üzenetek: 566
Üdv!

Pont az a lényege a felugróknak, hogy minden potenciálisan hibás helyen rákérdezzenek. A vessző vagy pont utáni jelzéseket ugyanakkor átdolgozhatom.
Írjátok le, ha történt olyan, hogy egyértelműen helyes szituációban szólt (esetleg idézettel), aztán azokat is beveszem akkor a feljavításba.


1. hozzászólás ezen a helyszínen: Játékon kívüli fórum
Üzenet elküldve: 2020-02-09 16:18:12
 ÚJ
>Morwon Loree Dedion avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Tapasztalt játékos
IC üzenetek: 770
OOC üzenetek: 1328
Üdv,

Kivételesen egy egész hasznos fejlesztési javaslatot hoztam. Épp az előbb akartam elküldeni egy hozzászólást, amiben nagyon sok "helyesírási hiba" volt (igazából az összesnél annyi volt a baj, hogy , után nem állt szóköz). Szóval miután perceken át nyomogattam az "OK" gombra, végre sikerült elküldeni a hozzászólást. De felmerült bennem, hogy nem lenne-e sokkal egyszerűbb egy "OK az összes javaslatra" gomb? De! Persze, ha van a hsz-ben olyan kardinális hiba, ami miatt nem szokta engedni elküldeni az üzenetet, azt továbbra sem engedné, de a "kis" hibákat, amikről nekünk kell eldönteni, hogy jól vannak-e úgy, azokat jó lenne egyszerűen átugrani, mert néha nagyon sokat dob fel egyszerre.

M


1-2