OOC - Játékon kívüli fórum
Karaktered neve: ---       Rangod: Nem bejelentkezett felhasználó       Pénzed: --- arany     
Varázsitalaid: Neked nincsenek varázsitalaid!


Üdvözlünk!

Ez itt a www.Lanawin.hu weboldal játéktere. Egy fórumos szerepjáték. Te nem vagy bejelentkezett állapotban, ezért nincs jogod ténykedni a fórumon. Csak olvasni tudod a hozzászólásokat, semmi mást. Ha szeretnéd kipróbálni milyen is a fórum valójában, átélni izgalmas kalandokat, varázslatokat tanulni, bájitalokat vásárolni, egyedi karaktert létrehozni, felszereléseket kovácsoltatni, vagy küldetéseket végrehajtani, akkor regisztrálj bátran, ne habozz. Miután regisztráltál, és beléptél minden funkciót elérhetsz. Lehetőséged lesz részt venni a mesékben, vagy csak spontán játszani a megalkotott, mesés világban. Felkutathatod a város rejtélyeit, és részese lehet egy olyan fórumos szerepjátéknak, ahol a játékosok kényelme, és a játék élvezete a legfontosabb.

Vissza a főoldalra!
Nincs "nagyobb" helyszínJátékon kívüli fórumArthenior főtere (új)
Amon Ruadh (új)
Füves puszta (új)
Dokkok és kikötő (új)
Játékon kívüli fórum >> Lanawin fórum >> Általános >>
Vándortársulat
Mostani oldal: 1 (1. - 1. üzenet) - Első olvasatlan beíráshoz >>

1. hozzászólás ezen a helyszínen: Játékon kívüli fórum
Üzenet elküldve: 2018-02-13 17:06:37
 ÚJ
>Zaranir Kharasnar avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Tapasztalt játékos
IC üzenetek: 442
OOC üzenetek: 28
Muzsikusok, vándor mutatványosok, ügyeskedők!

Előzetes felmérést készítenék arról, hogy kinek lenne kedve egy lazább, ámbár összetartó közösséget létrehozni. Körbeírni nehézkes a feladatokat, ezért leírom tömören a célokat:

1, Járni a világot, történeteket gyűjteni és persze, fejlődni és híressé vélni az adott képzettségben, legyen az dal, zene vagy éppen mutatvány.

2, Mint társulat, nem csak a saját, hanem egy klán védjegyével ellátva egymás hírét is vinni és öregbíteni.

3, Ha meglesz rá a keret és az akarat, akkor külön fesztiválhelyszínek és események létrehozása, ahol (egyelőre kidolgozatlan keretek között) össze tudjuk hozni a játékosokat és nyilván, már a nagyközönség szeme előtt szerepelhetünk.

4, Közösségben az erő, tehát ha valakit pitiáner lopáson kapnak, teljesen véletlen, egyáltalán nem szándékosan ;) akkor legyen ki kihúzza a bajból. Vagy csak fel-, esetleg alvilági szervezetek vagy éppen sötétlelkű JK-k szándékaitól megvédeni egymást.

5, És igen, ha véletlen elkezdene kongani a kassza (meg egyébként), akkor apróbb csenegetés szabad, bár csak ilyen hobbiszinten, azért ne utáltassuk ki magunk (olyan gyorsan) mindenhonnan.

Még a környezet elég rugalmas, ha lesz klánhelyszín (tehát 5 főnél többen leszünk és ilyenkor bővíteni kell), akkor sajnos az artheniori térképen sajnos nincs számunkra hely, így jó eséllyel Tharg engedélyt kell kérnünk a művésztársaság bemutatóihoz. Az adót olyan kevésre húznám, amennyire lehet, bár építkezni csak abból lehet, ami van és a pénzt arra költenénk, ami mindenkinek jó (pl. plusz arany a munkákra).

Érdeklődök keressenek meg itt, hogy látszódjon, a nem publikus dolgok miatt pedig PM-ben is írhatnak!


1-1