//Az ablak bezárásához kattints az ablak mellé!//
Ziana Yedhir (#6356)
ember, nő
Játékstílus: Vakmerő - részletek a szabályzatban!
Külső leírás:

Csinoska leány, alig százhatvan centis magassággal, húszas évei derekán. Vékony alkatú, de nem nyeszlett, hála a rendszeres étkezésnek. Majd kicsattan az egészségtől, hála a kiadós alvásoknak, és az alkoholtól való tartózkodásnak.
Nyoma sincs a régi fiús alkatnak, szem alatti sötét karikáknak, életunt arckifejezésnek, örök kócosságnak. Egy külsejére lehetőségeihez mérten odafigyelő, öltözéke alapján talán egyszerű sorból származó, majdhogynem teljesen átlagos lány.
Sötétzöld köpenye alól bokáig érő szürke ruha villan elő, mely feszesen simul a formás derékra, mellrészén engedve a fehér ing fodrait mutatni dekoltázs helyett, a lángszínű tincsek egyetlen, rendezett varkocsba fonva, fűzöld pántlikával díszítve keretezik arcát. Nem egy világszépség, ezt tudja jól, de a maga nemében bájos ártatlan, barátságos mosolyával, és tiszta, kék tekintetével.

Napbarnított bőrét kevéske heg csúfítja; bal tenyerén egy tiszta vágás nyoma fehérlik, még bal oldalt bordái alatt régi, varrott sebet takar a ruhanemű.