//Az ablak bezárásához kattints az ablak mellé!//
Luninari Heiphine (#10773)
fél-elf, nő
Játékstílus: Szelíd - részletek a szabályzatban!
Külső leírás:

Feltűnően hegyesedő fülét, és finom, kislányos arcvonásait elf édesanyjától örökölte, alacsony termetét talán általa nem ismert apja valamely rokonától. Éppen csak egy kicsivel magasabb négy és fél lábnál, //154 cm// mindehhez pedig törékeny test, apró, kerek mellek, és inkább betegesen, mint nemesi bájjal sápadt bőr társul, meg hosszú, kibontva hordott fekete haj.
Korát pusztán külső megfigyelés által elég nehéz megállapítani, valószínűleg édesanyjától örökölt vonásainak köszönhetően.
Már nem kislány, de még nem is felnőtt. Ha ember lenne tizenöt, vagy talán tizenhat évesnek nézne ki, de szomorú, álmodozó tekintete akkor is inkább illene idősebb lányhoz, vagy már sokat csalódott nőhöz, mint hozzá, mindez a szembetűnő ellentét pedig csinos, kislányos arcát a maga módján koravénné teszi.
Legtöbbször vállait meztelenül hagyó, egyszerű fekete, fehér, vagy lila ruhát visel, fekete övvel, amelyre jól láthatóan rá vannak akasztva a nála lévő tőrök, nehogy még véletlenül is bárki teljesen védtelennek nézze. Baglyot formázó amulettjét a legtöbbször ruhái vékony szövete alá rejti.
Inkább a szoknyák és könnyű cipők, mint a nadrágok és csizmák híve, de azért utóbbiak is láthatóak rajta néhanapján, főleg rövid, vagy hosszú ujjú kockás ingek társaságában. Néha még attól sem riad vissza, hogy kedvenc játéknyulai egyikét magával vigye oda, ahová megy. Ilyenkor két kézzel szorítja kis kedvencét magához, aminek köszönhetően kicsit messzebbről úgy néz ki, mintha valamiféle bizarr kiegészítőt viselne pajzsként önmaga előtt.