//Az ablak bezárásához kattints az ablak mellé!//
Halax Lamans (#4570)
ember, férfi
Játékstílus: Megfontolt - részletek a szabályzatban!
Külső leírás:

190 centi és vagy 95 kiló színtiszta sorscsapás. Ránézésre nem sokan gondolnák normálisnak, elvégre kevésbé giccses templomokkal is találkozott már a többség.
Tíz ujján másfél tucat gyűrű csillog, az értéktelenektől kezdve, az ízlésteleneken át, a rondákkal bezárólag. Nyakában ezüstláncon választott jelképe, a vigyorgó cápa himbálózik, jobb fülében három karika ücsörög, a balban "csak" kettő. Miután szemfogait egy fontos elvi vitában elhagyta, arannyal pótoltatta azokat, így értelmezve újra a ragyogó mosoly fogalmát. Amely mosolyt bár szívesen mutogatja, az egyszerű lelkeket nem sűrűn nyugtatja meg a sötétbarna körszakállal övezett száj hófehér-arany villanása.
A piros és a vörös meghatározó számára, hiszen inge, mellénye és köpenye is ilyen színben pompázik, egyedül bakancsa, nadrágja és - ha el nem felejti felvenni - bőrvértje fekete.
Kicsit paranoiás lévén előszeretettel aggat magára késeket, jobb napjain egy kisebb felkelést is el tudna látni tőrökkel. Nem kényelmes viselet, ülni se mindig komfortos benne, de valamit valamiért... És, ahogy azt sűrűn mondogatja, a biztonság az első!