Arthenior - Szálláshely
Karaktered neve: ---       Rangod: Nem bejelentkezett felhasználó       Pénzed: --- arany     
Varázsitalaid: Neked nincsenek varázsitalaid!


Üdvözlünk!

Ez itt a www.Lanawin.hu weboldal játéktere. Egy fórumos szerepjáték. Te nem vagy bejelentkezett állapotban, ezért nincs jogod ténykedni a fórumon. Csak olvasni tudod a hozzászólásokat, semmi mást. Ha szeretnéd kipróbálni milyen is a fórum valójában, átélni izgalmas kalandokat, varázslatokat tanulni, bájitalokat vásárolni, egyedi karaktert létrehozni, felszereléseket kovácsoltatni, vagy küldetéseket végrehajtani, akkor regisztrálj bátran, ne habozz. Miután regisztráltál, és beléptél minden funkciót elérhetsz. Lehetőséged lesz részt venni a mesékben, vagy csak spontán játszani a megalkotott, mesés világban. Felkutathatod a város rejtélyeit, és részese lehet egy olyan fórumos szerepjátéknak, ahol a játékosok kényelme, és a játék élvezete a legfontosabb.

Vissza a főoldalra!
Pegazus fogadó (új)
SzálláshelyHoldudvar (új)
Ezen a helyszínen lehetőséged van felszerelést váltani! Kattints ide, hogy "átöltözhess"!


<< Előző oldal - Mostani oldal: 166 (3301. - 3314. üzenet) - Első olvasatlan beíráshoz >>Oldal váltása:

3314. hozzászólás ezen a helyszínen: Szálláshely
Üzenet elküldve: 2018-04-02 11:09:59
 ÚJ
>Loralyss Dirante avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Játékos
IC üzenetek: 38
OOC üzenetek: 2

Játékstílus: Megfontolt

//Heilgron, Loralyss//

*Már vagy fél órája ücsörög az ágy szélén, méghozzá felöltözve, az utolsó ékszer függőjét, minden hajtincsét tökélybe igazítva. Egy apró könyvecskét olvasgat, aranyos kötése meg se rezdül a kezében, amikor fivére bezörget. Csupán ráérősen lapoz egyet, a lábával pedig, oda se pillantva, meglöki az egyik nem túl stabil építményt, amit a kalapdobozai alkotnak.*
- Pillanat *kiált ki az aláfestő "csatazaj" mögül, fel se tekintve a könyvecskéből.* - Mindjárt készen vagyok! *olvas tovább nyugodtan.
Elképesztő, hogy Heilgron meddig képes piperészkedni. De hát ha egyszer úgy illik, hogy a hölgyekre kell várni, nem fog belekuszálni a szerepek hagyományos liturgiájába.
Még egy oldalt kényelmesen végigolvas, aztán a lapok közé igazítva a bársonyszalagot összecsukja az apró kötetet és a párnája alá rejti.
Mielőtt ajtót nyitna, azért gondosan kioldja az egyik finom kis kapcsot a ruháján, mely a bal vállán a pántot a mellrészhez rögzíti. A sietségben öltöző, zilált nő bája, mellyel fivérének kedveskedik.*
- Kész vagyok *tárja ki az ajtót bátyja előtt.* - Bocsánat. Nem akartalak megvárakoztatni, csak... egy kicsit izgulok *pillog bűnbánó-szemérmesen.
Ezúttal is kifogástalan ruhakölteményben tündököl (az apró csat feslett kis hibáját leszámítva persze). Lihanechi csipkét visel. Talán már csupán a csak azért is gőgjéből vagy mert a rokonok nagyon is kiérdemelték ezt a jelzésértékű távolságtartást.
Bár lehetne még halogatni ezt az egészet. De ha fivére izgatott jókedvét nézi, ugyan hogy is tagadhatná meg tőle?*
- Indulhatunk.


3313. hozzászólás ezen a helyszínen: Szálláshely
Üzenet elküldve: 2018-04-02 07:11:17
 ÚJ
>Heilgron Sayqueves avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Játékos
IC üzenetek: 52
OOC üzenetek: 0

Játékstílus: Vakmerő

//Heilgron, Loralyss//

*Kipattannak a szemei, mintha hatokat aludt volna. Az éjszaka emlékei vadul peregnek, de nem próbálja őket fékezni. Oldalra fordul, de a szenvedélyes éjjel emlékét csak Shaza ott felejtett virágillata őrzi. Sóhajtva tápászkodik fel, hogy a csinos függönykét széthúzva elvakítsa magát a betüremkedő napfénnyel.*
-Idióta.
*Mondja a napnak. Alighanem már javában tart a nap és ki tudja, miről maradnak le közben?
Loralyss szavai rángatják vissza száguldó gondolataiból, de mire megfordul, a jelenés már el is tűnt. Fürdőzni. Hamar kiszambázik ő is a férfiaknak fenntartott helységbe és a víz és különféle olajok segítségével hamar erős vanília illatfelhőbe burkolózik.
Visszasuhan a szobájába, felölti méregzöld ruháját, kalapját a fejébe, botját a kezébe helyezi és megindul húga szobája felé. Három, felettébb erős és hangos koppanás az ajtón.*
-Loralyss! Igyekezz. Mindenről lemaradunk.
*Hogy mi mindenről, azt maga sem tudja. Izgatott vigyor terül szét az arcán. Oly rég járt a kuzin várában!*


3312. hozzászólás ezen a helyszínen: Szálláshely
Üzenet elküldve: 2018-03-17 18:15:33
 ÚJ
>Nakrida Feihülleim avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Játékos
IC üzenetek: 30
OOC üzenetek: 1

Játékstílus: Megfontolt

//Ébredés//
//A hozzászólás 16+ jeleneteket tartalmaz//

*Nakrida békésen aluszik, összekuporodva a nyoszolyán, melyen előző éjjelen még minden bizonnyal kedvese hajtotta álomra a fejét. Vele álmodik, újra találkoztak álmában. Rettentő boldog álom ez, szinte érezi, ahogy kedvese magához öleli, és ismét magába szippanthatja a kellemes illatot, immáron nem csak a virágról. Látja, ahogyan Terlan arcán legördül egy kövér, csillogó könnycsepp. Nakrida álmában a szerelméhez simulhat, míg az szépen megsimítja az arcát.
Nakrida felriad álmából, hiszen a simítás valós, csakhogy nem Terlan az. Egy szép arcú lány ül az ágya szélén, és cirógatja az éppen most ébredt fiú könnyáztatta arcát. Sírt, míg aludt. Minden bizonnyal az álom szépsége indította meg.
Meg se bír szólalni a szerzetes, de a lány csókra hajol oda hozzá. A fiú elhúzza magát, s leesik az ágyról. Morogva, szitkozódva kel föl a földről, sajgó hátsóval és derékkal.*
– Ki a fene maga?! – *háborog.* – Panaszt teszek a tulajnál – * gesztikulál dühösen.*
– Nyugodjon le! – *csitítja a hölgy csendesen.* – Ön bizonyára Nakrida, a leírás nagyon illik magára.
* A lány széles mosolyra húzza a száját. Nakrida csak elfehéredik.*
– Mi folyik itt?
– Amit csak akar – *lép oda hozzá a lány, és kacsint egyet megcsípve a srác arcát.* – Na, de gondolom arra kíváncsi, hogy ki küldött. Egy ismerőse... nem mondott nevet, azonban fizetett – *kuncogott idegesen* –, de őt se úgy érdekeltem, postagalambnak nézett.
*A lány a szerzeteshez simulva nyom a srác kezébe egy összehajtott, sárgás papírdarabot. Másik kezével megmarkolja a férfi tomporát. A fiú lerázza magáról a fiatal, tizenhét körüli lányt, s széthajtogatja a papírt.
A sárga, gyűrött papírra, melyet egy nagyobb darabból szakajthattak le, szépen kerekített betűk vannak rajzolva. Felismeri az írást, tudja, hogy kinek a kézírása.
Terlan szép betűvel van a papírra vetve: "Mondtam, hogy ne kövess".
Nakrida megborzong, és elutasítóan int*
– Menjen el! – *parancsol remegő hangon, idegesen a nőre, aki éppen hozzáér egy olyan helyen, ahol Nakrida nagyon nem akarja. A nő csak bólint, és kilibben a szobából.*
~ Terlan, te szemét, egy szajhát küldesz postásként?! És honnan tudtad, hogy itt leszek? ~ *morog magában. Biztos benne, tudja, hogy Terlan figyeli, ám mégis rejtve marad. Hogy miért teszi ezt, csak az istenek tudják és Terlan. Még mindig nem tudja az okot, amiért a férfi otthagyta őt, csak nem is sejti.
Nagyot sóhajtva összeszedi magát, belecsúsztatja az egyik zsebébe a már meglehetősen elszáradt virágot, vagyis a szirmait, mert a virág meglehetősen elszáradt már és a szirmok lehulltak a virágról, s kimegy a szobából.
Elhatározza, hogy szétnéz a városban. A szerzetesek azon része, akik már voltak itt, mindig elismeréssel beszéltek a város szépségéről. Nakrida ezt nem tudta megfigyelni tegnap este, így most akarja bepótolni. Persze a városnézés alatt informálódni is tud.
Amint elhagyja a szobáját átmegy a fogadóba.*

A hozzászólást Emphus (Adminisztrátor) módosította, ekkor: 2018.04.14 14:51:29, a következő indokkal:
Múlt helyett jelen idő; korhatárjelzés javítása.3311. hozzászólás ezen a helyszínen: Szálláshely
Üzenet elküldve: 2018-03-14 08:30:49
 ÚJ
>Loralyss Dirante avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Játékos
IC üzenetek: 38
OOC üzenetek: 2

Játékstílus: Megfontolt

//Heilgron, Loralyss//

*Bár volna válasza fivére kérdéseire is, inkább hallgat. Mintha érezné, hogy Heilgron most egészen más hangulatban van, s e hangulat mindig komoly dolgok előszele. Nem is téved. A vallomás, az a finom, súlytalan könnyedséggel ejtett szócska egészen elgyengíti. Semmiségnek hathat a kegyeit kereső urak ömlengő szózatai mellett, de valamiért el sem gondolkodik rajta, hogy mit nyerne vagy veszítene egy ilyen közösségen. Egyszerűen hálás érte és e percben semmi másért nem cserélné el.
Mikor a pillanat csitultával minderre ráeszmél, egy kicsit azért megrémíti saját viselkedése. Igyekszik tisztább fejjel gondolkodni, de semmiképp sem akarja elkergetni azt az érzést. Belé kapaszkodik. Maga mellett tartja.
Fivére szavaira csak elmosolyodik.*
- Úgy beszélsz, mint egy katona *mondja azzal a kétarcú pikantériával, mellyel a nemes hölgyek viseltetnek a zsoldosok iránt.
Könyökére támaszkodva Heilgron fölé hajol és lágy csókot lehel a férfi ajkaira.*
- Jó éjt, bátyám *suttogja, aztán visszakucorodik mellé, majd addig-addig helyezkedik, hogy Heilgon ölelésébe burkolózhasson éjszakára.
Reggel fivére előtt ébred, s már indulásra készen mosolyog Heilgronra az ajtóból.*
- Shaza majd segít öltözködni *mondja.* - És legalább illőn elbúcsúzhat tőled, mielőtt elviszel a városba körülnézni. *Egy pajzán kis csókocskával köszön el ő is a belépő félvértől.* - Én addig veszek egy fürdőt.


3310. hozzászólás ezen a helyszínen: Szálláshely
Üzenet elküldve: 2018-03-11 12:56:56
 ÚJ
>Nakrida Feihülleim avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Játékos
IC üzenetek: 30
OOC üzenetek: 1

Játékstílus: Megfontolt

// Végre ágyban!//
*Nakrida lassan nyitja az általa kivett szoba ajtaját. Talán valami nyomra bukkan a szobában, vagyis ő nagyon reménykedik benne. Minden izma megfeszül, mikor a szeme elé tárul a szoba látványa.
Kicsi kis lakrész ez, egy korhadó faággyal, benne matracul szolgáló szalma. Az egész ágyon egy szépen összehajtogatott pokróc, ám azonban látszik, hogy a személyzet még nem takarította ki az előző vendég után. Ez a tényező kedvező a szerzetes számára, mert legalább nem tüntették el még a nyomokat. A falon egy picike ablak volt, éppen akkora, hogy a hold néhány fénysugara átjusson rajta.
A szoba kissé dohos, de nem vészes, hisz egy ismerős illat kiüt a szoba alap szagából. Nakrida mélyet szippant a levegőbe a beljebb lép a szobába. Az ágy melletti kis szekrényen, mikor odaér, megpillant egy szál virágot.
Eme virág illatát szokta árasztani kedvese.*
~ Hát itt volt, tényleg itt volt. ~ *Állapítja meg magában. Leül az ágyra, és kezébe veszi a virágot. Rengeteg ilyen nő a hegyen, ahol éltek. A fiú mindig is szerette ezeket a virágokat, ahogyan kedvese is. Tetszett nekik, hogy lágy, de mégis intenzív, erős illata van. Kissé ellentmondásos a virág illata, amit „Eeyr kegyelmének neveztek” az idősebb szerzetesek. Hisz ami erős, az egyszerre nem lehet gyengéd, vagyis az ember elsőre ezt gondolná, de ez nem igaz. Ez a virág a szeretet megnyilvánulása, mely erősebb mindennél, azonban gyengéden öleli át az élőket. A szeretet az élet hajtóereje, és akik nem kapnak szeretetet, vagy nem tudnak szeretni, nem élnek igazán.
Ott ül egy darabig az ágy szélén, majd hamarosan kezdenek letapadni a szemhéjai. Akaratán kívül terül el az ágyon, és húzza magát magzatpózba. Halkan szuszogva alszik, álmok nélkül.*


3309. hozzászólás ezen a helyszínen: Szálláshely
Üzenet elküldve: 2018-03-08 23:34:02
 ÚJ
>Heilgron Sayqueves avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Játékos
IC üzenetek: 52
OOC üzenetek: 0

Játékstílus: Vakmerő

//Heilgron, Loralyss//

-Néhány nap. *Ő maga is egyetért, hadd főjön a kuzin egy kicsit a levében otromba tette után.*
-Miféle mesék lehettek azok? *Fordul meg az ágyban és néz a csillogó szemekbe.*
-Amiért így megdühödhettek a banyák? Ha már itt tartunk, miért voltak szüzek? *Egyik kérdésből jön a másik, így elejét veszi a dolognak.*
-Ez az Éj hercege belevaló fickó lehetett.
*Fekszik a hátára és teszi kezeit tarkója alá, gondolkodva bámulva a baldachinos ágy tetejét.*
-Tudod, nem is kellene nekem apám néhai háza. Jól elvagyok így utazgatva, rokonvizitekben, Veled.
*Sóhajt egy nagyot, majd lehunyja a szemét.*
-Fogadni mernék, hogy simán lepofoznám ezt az Éj hercegét. Akkor én suttoghatnék a boszorkáknak. *Motyogja félálomban, de az álom csak nem akar a szemére jönni. Valóság és álom között lebeg, furcsánál furcsább gondolatok cikáznak agyában villanásszerű képeket hagyva maguk után.*


3308. hozzászólás ezen a helyszínen: Szálláshely
Üzenet elküldve: 2018-03-04 08:56:58
 ÚJ
>Pyr Lavand avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Haladó játékos
IC üzenetek: 210
OOC üzenetek: 2

Játékstílus: Megfontolt

*Ahogy a tea elfogyott, végtagjai is átmelegedtek, nem sokat teketóriázik és az ódon falépcsőn felbaktatva megkeresi a számára kijelölt szobát, melyért az imént fizetett. Az ajtón belépve a szokásos környezet fogadja, melyre kissé elhúzza a száját:*
~ Párnák, dunyhák. Ez az élet nem nekem való! ~ *Gondol itt elsősorban Erdőmélye szépségére, vadvilágára, melyet kicsit félt is így, hogy nem tud vigyázni annak épségére.*
~ Remélem nem dúlják orvvadászok az otthonomat! ~ *Bizony sokan ne tisztelik az erdőt, s bár van valami erő, mi ezt megpróbálja megakadályozni, azért elkél számára a segítség. Az ágyhoz lép, a szobában kellemes meleg uralkodik. Kissé átmosakodik, bár a fürdőben korábban már tisztává áztatta magát, azonban harmat híján, a mosdótálcában álló kristálytiszta vízzel dörzsöli át magát. Miután ezzel végez, mellényét szépen a székre hajtja, majd visszalép az ajtóhoz és kulcsra zárja azt.*
- A biztonság kedvéért. *Orra és fülei élesek, de nem a város zajához szoktak. Attól tart, hogy nem venné észre a hívatlan vendégét, miközben gyógyító álmát alussza. Érmés szütyőjét ezért maga mellé is helyez az ágyba, ahogy a fegyvereit tartalmazókat is, melyek hangosan csörrennek meg a mozdulatra. Bumerángját csak hányavetin az asztalra helyezi, ezen a szűk helyen minden bizonnyal nem tudná azt használni, majd a meleg dunyha alá fekszik, s fejére húzva a takarót, fejét a párnába fúrja, s jótékony, remélhetőleg gyógyító álomba szenderül.*


3307. hozzászólás ezen a helyszínen: Szálláshely
Üzenet elküldve: 2018-03-01 09:44:14
 ÚJ
>Loralyss Dirante avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Játékos
IC üzenetek: 38
OOC üzenetek: 2

Játékstílus: Megfontolt

//Heilgron, Loralyss//

*Loralyss hálásan bújik fivére mellé. Egészen hozzá simulva hallgatja a nyugtató szavak dallamos duruzsolását. Van valami különös varázsa az ily halkra fogott beszédnek. Sokkal mélyebben telik meg tartalommal, s persze mindig társa a közelség is. Egyik a másiknak ad cinkosan tért ebben az érzékeket borzoló összjátékban. Legyen az becéző csitítás, fenyegetés avagy arcátlan ígéret.*
- Azt mondod? *sóhajt bátyja megjegyzésére Aleniáról. Nem mintha eddig más véleménye lett volna a történtekről, de soha jobb hatásvadász indokot.
Őt nem pezsdíti fel annyira, hogy ismét látogatást tegyenek a drága rokonoknál. Azután a goromba fogadtatás után. Ám fivére érezhetően másképp van ezzel. Bizonyára közrejátszik benne, hogy a kuzin végeredményben megkövette őt, így Heilgron a megbocsátó mártír erkölcsi babérkoszorújával térhet vissza. Ellenben Loralyssben még mindig ott a tüske. Hiszen őtőle nem igazán kértek bocsánatot (azt a "sajnálom"-ot leszámítva, mely mintha sokkal inkább a kuzinhoz simuló félvérnek szólt volna).
Ő is elcsendesedik, ahogy Heilgron az ablak felé fordulva holdfényben füröszti az arcát. A hangja egész merengő. Talán bujkál benne valami szomorkásság is. Nem tudná megmondani. Atyja és őközötte nagyon különös kapcsolat volt mindig, sosem tudott egészen kiigazodni rajta.*
- Reggel küldök valakit a házhoz. Nem szeretném, ha ismét alkalmatlan időben lepnénk meg őket. De talán *mondja csendesen* - jobb lenne, ha adnánk mindenkinek néhány napot, hogy lecsillapodjanak a kedélyek.
*Szívesen sajátítana ki még egy kis időt magának Heilgronnal, de semmiképp sem szeretné, hogy önzésnek hasson.*
- Holnap úgyis kiderül minden. Ha Alenia nem került elő, a kuzin úgyis kerestetni fogja a városi őrséggel. De ha nem, úgy neked lesz igazad, s már rég otthon van.
*Elhallgat, s egy darabig ő is az égen függő ezüst korongot nézi. Ujjacskái finoman, cirógatón babrálnak fivére mellkasán.*
- Sokan úgy tartják, a holdat Lihanech szűz boszorkái bűvölték az égre, akiknek az Éj hercege folyvást szemérmetlen meséket suttogott *mondja.* - De hogy miért, arról mindenki mást mond. Vannak, akik szerint a hold az Éj szeme, melyet arra kárhoztattak, hogy gazdája minden holdhónapban csak egyszer tudja becsukni. És teliholdkor, mikor a legerősebb a varázs, bűbájosok pőre rítusaival teljen meg, hogy elégtételként újra és újra saját elérhetetlen vágyain feszítsék meg a merész herceget.


3306. hozzászólás ezen a helyszínen: Szálláshely
Üzenet elküldve: 2018-02-28 21:32:45
 ÚJ
>Heilgron Sayqueves avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Játékos
IC üzenetek: 52
OOC üzenetek: 0

Játékstílus: Vakmerő

//Heilgron, Loralyss//

*A szoba sötétjében szinte felsikolt a suttogás, legalábbis számára. Akaratlanul is magára húzza a takarót ijedtében, megfordulva konstatálja, hogy húga az és nem pedig wargok masíroztak be a szobába.*
-Aleina... *Dörzsöli ki a furcsa álmot szeméből.*
-Ugyan már. *Legyint, de hamar tudatosul benne, hogy húga a mozdulatot nem igazán láthatta, hiszen kezei még mindig a takaró alatt nyugszanak.*
-Valószínűleg kutya baja és rég megkerült. Elég elvarázsolt leányzó. *Ül föl az ágyban és simítja hátra haját.*
-Jer. *Paskolja meg a baldachinos ágy másik felét.* Egyet se félj, míg engem látsz. *Intézi el a dolgot egy idevágó közhellyel, majd még egyszer megpaskolja az ágyat nyomatékosításképp. Nem mintha egyébként Loralyss ne tudna vigyázni magára, alighanem meg vannak a maga praktikái. Azonban a védelmező férfi szerepe itt most mégis csak rá hárul.*
-Kuzinunk pallérozott elme. Tudja, mit csinál. Bár olykor kissé modortalan, azt meg kell hagyni. Holnap visszatérhetnénk a rezidenciára, hisz csak éppen, hogy beugrottunk. *Vidul fel a gondolatra. A nyüzsgés és a népes társaság az asztala és tán húga is jobb kedvre derül a ma esti kis nézeteltérésük után. Jötte felér egy bocsánatkéréssel és ő, mint szerető báty kész elfogadni.
A lány nem is habozik bebújni és megosztani a takaróját magával. Némán fürkészi a gyönyörű arcot, ujjával finoman simít végig annak élén.*
-Holnap a saját szemünkkel győződünk meg drága unokanővérünk mibenlétéről. Hisz Te még nem is ismered. *Nevet fel halkan, majd a másik oldalára fordulva kibámul a holdfénybe.*
-Apám azt tartotta, Artheniorban fényesebben csillog a hold. *Nem bizonyos az emlék valóságtartalmát illetően, de valaki mintha mondott volna ilyet. Most pedig, hogy a saját szemével látja, igazat kell adnia annak a valakinek.*


3305. hozzászólás ezen a helyszínen: Szálláshely
Üzenet elküldve: 2018-02-23 20:48:43
 ÚJ
>Myna Foks [halott] avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Tapasztalt játékos
IC üzenetek: 1050
OOC üzenetek: 138

Játékstílus: Vakmerő

//Második szál//

-Nyilván. *Azt is tudja, hogy ezzel nincs minden megoldva, na de jobb a helyzet, mint volt és az a lényeg, nem akar haragosokat maga körül, épp elég neki Ryrros, aki mindig a nyomában volt és most egy ideje csend van, vagy talált mást magának vagy készül valamire.*
-Én még maradok kicsit, nincs semmi programom. *Tiszta munkanélküli, akinek nincs dolga a világban, de majd útnak indul egyszer és talál valamit.*
-Vigyázz magadra te is. *Távozik az őszhajú, Myna meg visszazárja az ajtót magára, visszafekszik még pihenni, majd utána sminkel és parókáznia is kell.*


3304. hozzászólás ezen a helyszínen: Szálláshely
Üzenet elküldve: 2018-02-23 20:34:20
 ÚJ
>Worenth Yosden avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Tapasztalt játékos
IC üzenetek: 1516
OOC üzenetek: 51

Játékstílus: Megfontolt

//Második szál//

*Kétli, hogy nagyon sok alkalom lesz még, bár Lanawin világa kiszámíthatatlan. Néha akkor jönnek a legnagyobb furcsaságok, amikor végképp nem számítanak rá.*
-Nyilván sejtetted, hogy nem foglak rögtön a keblemre ölelni! *mondja, miközben jobb kezével cirógatja a mellette meztelenül heverésző szőkeség haját, néha pedig a bőrét.*
-Legalább megbeszéltük a dolgokat.
*Nem mintha a hóhajú minden fölött szemet hunyt volna, mert van még azért tüske a szemében. Lassan elkezd feltápászkodni és a ruháiért nyúl.*
-Szedjük össze magunkat. Ideje menni.
*Gyorsan felöltözködik, nem fog sok időt igénybe venni, ám előtte megtörölgeti testét.*
-Legyél jó, Myna. *hajol oda hozzá és ad egy puszit a homlokára.* -Vigyázz magadra! *köszön el tőle, majd kikulcsolja az ajtót és még a szöszi előtt távozik a szobából, majd megy a dolgára.*


3303. hozzászólás ezen a helyszínen: Szálláshely
Üzenet elküldve: 2018-02-23 20:22:59
 ÚJ
>Myna Foks [halott] avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Tapasztalt játékos
IC üzenetek: 1050
OOC üzenetek: 138

Játékstílus: Vakmerő

//Második szál//

*Csak sóhajt egyet, természetesen nincs rendben a dolog, de na, sok más sincs, mint hogy tíz évesen olyasmiket kellett átélnie, ami egy felnőttet is megviselne, na de mindegy is, nem kell ezen rágódniuk most, továbblépnek ezen is, mint sok más dolgon.*
-Van mit, máskor is! *Ha már itt tartanak, bár a máskor is ki tudja meg fog e történni, direkt nem szokta keresni senki társaságát Myna.
Hagyja hadd vegye át a vezetést Worenth, legalább nem fárassza le, elvégre lazítani jöttek fel egy kis plusz dologgal megspékelve.*
-Na sokkal jobban nézel ki, mint mikor beléptél a Pegazus ajtaján. *Jegyzi meg, ahogy végeznek és csak fekszenek még egymás mellett.*3302. hozzászólás ezen a helyszínen: Szálláshely
Üzenet elküldve: 2018-02-23 19:56:48
 ÚJ
>Worenth Yosden avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Tapasztalt játékos
IC üzenetek: 1516
OOC üzenetek: 51

Játékstílus: Megfontolt

//Második szál//

-Akkor már minden rendben is van, mi? *kérdezi költőien és egyben gúnyosan. Tényleg úgy mondja Myna, mintha akkor most minden rózsás lenne, mintha cukorkát kellene neki adni, hogy ügyes-okos, nem ölt és megsimogatni a kis fejét.*
-És még sok más is, de abba ne menjünk most bele.
*Azok sokkalta negatívabb hangzatúak lennének, de valami oknál fogva kiveszett Worenthből mára a negatívum. Egyszerűen csak jól akarja érezni magát és lazítani. Ennyi az egész.*
-Egy ideig megteszi. Köszönöm!
*Nem nagyon kell tovább kérlelniük egymást. Worenth szépen lassan elkezdi lefejteni a szösziről a ruhadarabokat, majd saját magáról is, persze csak ha Myna benne van. De miért is ne lenne benne?
Az aktus nem lesz hosszú, de kétszer is megtörténik, már ami a mágust illeti. Gyengéd szerető, gyengéden és érzékien bánik Mynaval, nem bántja és nem erőszakoskodik vele. Mintha egy szerelmespár bújna ágyba és turbékolna.*


3301. hozzászólás ezen a helyszínen: Szálláshely
Üzenet elküldve: 2018-02-23 19:45:33
 ÚJ
>Myna Foks [halott] avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Tapasztalt játékos
IC üzenetek: 1050
OOC üzenetek: 138

Játékstílus: Vakmerő

//Második szál//

-Amióta eljöttem Wegtorenből nem öltem meg senkit, úgyhogy szerintem elég jó vagyok. *Egyszer fizetett mondjuk, hogy öljenek meg valakit, na de az nem az ő kezéhez tapad.*
-Vonzó, különleges, hát igen ezek az én jellemzőim. *Viccelődik a szavakkal kicsit, ezeket mondják mindig a legtöbbször.*
-Hát most már elég laza lehetsz, megszabadítottalak pár görcstől, egy darabig még biztos jó lesz. *Na igen, nincs túl nehéz dolga, a mágusmesternek nem sok lehetősége van nyilván fiatal leányzókkal lazulni, szóval egy ilyen könnyen jött alkalmon kapva kap. Hamar a lényegre is térnek, nem lesz egy egész estés kaland nyilván. Amint végeznek, legalább jobb hangulatban válnak el és nem kell félnie a nagy mágusmestertől Mynának, hogy bosszúra szomjazna.*


3300. hozzászólás ezen a helyszínen: Szálláshely
Üzenet elküldve: 2018-02-23 19:28:51
 ÚJ
>Worenth Yosden avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Tapasztalt játékos
IC üzenetek: 1516
OOC üzenetek: 51

Játékstílus: Megfontolt

//Második szál//

*Worenth finoman fogalmazva sem az az élvezethajhász típus, de még csak pénzhajhásznak sem lehetne nevezni.*
-Igen, arra van itt lehetőség bőven.
*Szinte bárhol fellelhető egy lelkes tanító, aki némi pénzért cserébe, vagy sokért, megtanítja a mozdulatsorokat és technikákat.*
-Érdekes-érdekes. *hunyorog maga elé.* -Pedig ez aztán a legkevésbé sem vezet a normális élet felé, csak a börtönfalak közé és a börtönrácsok mögé.
*A hóhajú nem a szöszi apja, hogy megmondja neki mit csináljon, csak mégis furcsa neki, hogy Myna a normális életről papol, holott simám ölne.
Érti ám a célzást, hogy Myna mire gondol. Néhány pillanattal később Myna már az ölébe pattan. Nem tehet ellene semmit, egyszerűen a lány gyorsabb és mozgékonyabb annál, minthogy bármit is lehessen rá reagálni.*
-Mindig is éreztem, hogy van benned egyfajta gyilkos ösztön. Talán ezért vagy ilyen vonzó. *néz végig az ölében ücsörgő lányon.* -Szóval teljes mértékben azért nem leptél meg, csupán furcsának találom a dolgot. Ennyi az egész. Különös lány vagy te, Myna. *csóválja meg a fejét a mágus és kínjában elneveti magát.* -Nem feltétlenül jó értelemben, de tény, hogy van benned valami, ami vonzóvá tesz. Lassan be kellene fejeznünk a lazítást, nem gondolod? *kérdezi, de sajnos a történtek ellenére szinte várja, hogy keményen magára húzza a lányt és rendesen gerincre vágja.*


3299. hozzászólás ezen a helyszínen: Szálláshely
Üzenet elküldve: 2018-02-23 19:13:29
 ÚJ
>Myna Foks [halott] avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Tapasztalt játékos
IC üzenetek: 1050
OOC üzenetek: 138

Játékstílus: Vakmerő

//Második szál//

-Nem minden a pénz, az élvezetnek élni jobb. *Na igen, választhatott volna fiatalabbat is, na de az unalmas volt, a változatosság meg jól jön.*
-Nem iskola volt és nem is választás, bár az önvédelmet itt tanultam meg a városban inkább. *A barakki reggeli edzéseken, milyen kellemetlen kis emlék, le is fagy egy másodpercig, Morfiusz még mindig fájó pont.*
-Addigra már annyi vér tapadt a kezemhez, hogy igen csak hidegvérrel öltem meg mindet és ha ölnöm kéne, nem tétováznék szerintem most sem, persze csak akkor ha önvédelem lenne. *Nem akar ő itt ámokfutásba fogni, nem árt tisztázni.*
-Nekem nincs szükségem masszírozásra, legalábbis kívül nem. *A csere elég érdekes témánál merül fel, na de Myna reméli nem azért ami elhangzott, hogy ő egy hidegvérű gyilkos, aki szemrebbenés nélkül öl ha úgy van. Megöleli a nyakánál a mágust és az ölébe csúszik inkább.*
-Ki nem nézted volna belőlem gondolom, most változott valami a rólam alkotott képedben? *Érdeklődik, mert ez olyan téma, amit nem mondd el nyilván sokaknak, de biztos van aki szemberöhögné ezért, mert túl angyali mindehhez.*


3298. hozzászólás ezen a helyszínen: Szálláshely
Üzenet elküldve: 2018-02-23 18:53:33
 ÚJ
>Worenth Yosden avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Tapasztalt játékos
IC üzenetek: 1516
OOC üzenetek: 51

Játékstílus: Megfontolt

//Második szál//

-Jól hangzik. *mosolyog magában, ahogyan elképzeli a falatka szoknyát, más néven tütüt.*
-Szóval nem minden a pénz. *összegzi Myna mondandóját, miszerint nem áll össze mindenféle mosdatlan, retkes útszéli szajhával.*
-Csak emiatt? *sóhajt úgy, hogy erősen rájátszik.* -Választhattál volna valami fiatalabb, tökösebb legényt is, akiben jobban tombol még a férfi.
*Mondjuk ha valaki, akkor Myna tudja, hogy eléggé rendben van még a mágus, de nem bírja már úgy szuflával, mint egy harmincéves, büszke erő.*
-Tehát még harcolni is megtanítottak? Hmmm... jó kis iskola, nem mondom. Mindenre kiképeznek, hogy később válogathass a kelléktárból.
*Azt tudja, hogy Myna kezéhez vér tapad, hisz volt már erről szó korábban, de ha emlékezete nem csal, ilyen konkrétan még nem vázolta fel a témát.*
-Hidegvérrel megölted őket? Ha szemét disznók voltak, akik bántották a lányokat és... futtatták őket, akkor nem mintha nagyon hiányoznának a társadalomnak, de mégis. *vesz egy nagyobb levegőt.* -Simán ment? Szemrebbenés nélkül?
*Myna már kellően megmasszírozta a vállát. Érzi is a javulást.*
-Cseréljünk. *fordul ki oldalra, kicsit feltűri inge ujját.* -Mit kérsz? Váll, hát, nyak vagy fejmasszázst?


3297. hozzászólás ezen a helyszínen: Szálláshely
Üzenet elküldve: 2018-02-23 18:38:30
 ÚJ
>Myna Foks [halott] avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Tapasztalt játékos
IC üzenetek: 1050
OOC üzenetek: 138

Játékstílus: Vakmerő

//Második szál//

-Az egy olyan szoknya, ami könnyed anyagból áll és csak dísz, nem takar semmit, csak van, a szemérmesebbek miatt. *Nem tudja jobban leírni szóban, de nem is kell többet tudnia arról a mágusnak.*
-Általában nem az erszény súlya számított, hanem hogy ránézésre bejön vagy sem, ha már válogathatok, akkor nem leszek a magam ellensége, a pénzt nem minden. *Az öreg kicsit ráizgult erre a csajos dologra, na de nem hibáztatja érte, szinte minden férfi kíváncsi erre, de csak keveseknek adatik meg.*
-Haha. *Kicsit erősebben megnyomja a vállát a viccelődő félnek, na de nem úgy, hogy fájjon természetesen.*
-Azért, mert összeszedtem már annyi pénzt, hogy nem vagyok rászorulva. *Ilyen egyszerű, válogat és nem kér cserébe semmit. Azért annak örül, hogy már oldottabb a hangulat és viccelődésbe megy át a kampányos dolog.*
-Inkább elmegyek az őrültekkel, nem tudnak újat mutatni, ha meg bántani akarnának, meg tudom magam védeni. *Nem izgul ezen, van tök jó módszere amit nem köt senki orrára.*
-Hamis információval egy helyre csaltam a feletteseimet, majd mindegyikkel külön elvonultam a szobájukba, ahol megöltem őket, majd leléptem és meghúztam magam egy időre. *Teljesen egyszerű a képlet, ha kinevelsz egy veszélyes fegyvert, az könnyen a mestere ellen fordul, mert megteheti.*3296. hozzászólás ezen a helyszínen: Szálláshely
Üzenet elküldve: 2018-02-23 18:21:25
 ÚJ
>Worenth Yosden avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Tapasztalt játékos
IC üzenetek: 1516
OOC üzenetek: 51

Játékstílus: Megfontolt

//Második szál//

-Ahány hallgató, annyi reakció.
*Ez valahol egyébként logikus.*
-Mi az a tütü?
*Talán megbocsájtható, hogy a korosodó mágus nem tudja hová tenni a tütüt. Neki még senki sem táncolt tütüben, vagy ha mégis, ő biztosan nem tudta, hogy az egy tütü.*
-Lényegében akkor eltartanak a kuncsaftok. Szóval akkor nők is jöhetnek. Azt mondjuk megnézném. *nevetgél halkan. Ki a fene ne nézné meg? Ezért aligha lehet megkövezni a mágust.* -Nem volt kellemetlen? Tehát ha löknek egy súlyosabb erszényt, akkor bármi mehet nővel is? Akármi?
*Kissé talán perverz kérdezősködés, de tényleg kíváncsi, hogy Myna mi mindent hajlandó megtenni a pénzért.*
-Tőlem miért nem vártál soha fizetséget? *érdeklődik, mert tényleg nem kért soha tőle Myna.* -Vagy azt akartad végül behajtani a kampányon? *cukkolja picit a szöszit, hangjából immáron nem érződik a harag és a megvetés.*
-Értem. Bátor lány vagy, meg kell hagyni. Veszélyes munka, mert amennyiben valakinek túlságosan felkelted az érdeklődését derék alatt, az őrültségre is képes, csak hogy az ágyába cipeljen.
*Kíváncsi lenne, van e, aki megvédi Mynat, vagy a szöszi totálisan szabadúszó.*
-A kényszer bizony vasmarok. *utal arra, hogy akivel kényszerrel bánnak, az nem igen tud kimászni a szorításból egy könnyen.* -Végül hogy szabadultál meg Wegtorenből?


3295. hozzászólás ezen a helyszínen: Szálláshely
Üzenet elküldve: 2018-02-23 18:04:19
 ÚJ
>Myna Foks [halott] avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Tapasztalt játékos
IC üzenetek: 1050
OOC üzenetek: 138

Játékstílus: Vakmerő

//Második szál//

-Általában a szerelmes párok jobban összebújnak a végén, a féltékenyek összevesznek, sokan tapsolnak meg ujjonganak, fütyülgetnek, változó. Attól függ hol és milyen tánccal állok elő, mert nem csak hastáncolni tudok, régen táncoltam nemeseknek is tütüben, hogy én azt hogy utáltam. *A mondat kicsit olyan visszaemlékezős hangulatú, egész addig, amíg rá nem jön mennyire utálta és azt nyomatékosan ki is emeli unottan a végére.*
-Nem rossz, mert válogathatok kivel vacsorázzak vagy reggelizzek, az meg ugye ingyen kaja. *Kicsit kuncog mikor a nők is szóba jönnek.* Nőkkel leginkább csak munkából feküdtem össze egy kivételével ~kicsi Jezabiel, remélem jól van~.
-Általában csak táncolok és van akinek túl erotikus, van akinek csak tetszik, attól függ ki milyen szemmel nézi a dolgokat, én csak belevágok és lesz ami lesz. *Nem tervez előre semmit, minden csak történik ő meg sodródik vele együtt.*
-Régen minden napom megtervezett volt és munka, amihez gyerekkoromtól a legjobb tanítókat kaptam Wegtorenben. *Milyen jól is hangzik, na de közel sem volt annyira élvezetes az a tanulás.*
-Nem volt választásom vagy megtanultam vagy megkínoznak, szóval a legjobbnak kellett lennem, hogy megússzam ép bőrrel és sikeres legyek a munkákban is... *Tart egy kis szünetet és a kezei is kicsit lassabbak lesznek meg gyengébbek.*
-Simán megöltek volna, ha szökni próbálok vagy hibázok egy munkában, nem hiányzik Wegtoren.


1-20 , 21-40 , 41-60 , 61-80 , 81-100 , 101-120 , 121-140 , 141-160 , 161-180 , 181-200 , 201-220 , 221-240 , 241-260 , 261-280 , 281-300 , 301-320 , 321-340 , 341-360 , 361-380 , 381-400 , 401-420 , 421-440 , 441-460 , 461-480 , 481-500 , 501-520 , 521-540 , 541-560 , 561-580 , 581-600 , 601-620 , 621-640 , 641-660 , 661-680 , 681-700 , 701-720 , 721-740 , 741-760 , 761-780 , 781-800 , 801-820 , 821-840 , 841-860 , 861-880 , 881-900 , 901-920 , 921-940 , 941-960 , 961-980 , 981-1000 , 1001-1020 , 1021-1040 , 1041-1060 , 1061-1080 , 1081-1100 , 1101-1120 , 1121-1140 , 1141-1160 , 1161-1180 , 1181-1200 , 1201-1220 , 1221-1240 , 1241-1260 , 1261-1280 , 1281-1300 , 1301-1320 , 1321-1340 , 1341-1360 , 1361-1380 , 1381-1400 , 1401-1420 , 1421-1440 , 1441-1460 , 1461-1480 , 1481-1500 , 1501-1520 , 1521-1540 , 1541-1560 , 1561-1580 , 1581-1600 , 1601-1620 , 1621-1640 , 1641-1660 , 1661-1680 , 1681-1700 , 1701-1720 , 1721-1740 , 1741-1760 , 1761-1780 , 1781-1800 , 1801-1820 , 1821-1840 , 1841-1860 , 1861-1880 , 1881-1900 , 1901-1920 , 1921-1940 , 1941-1960 , 1961-1980 , 1981-2000 , 2001-2020 , 2021-2040 , 2041-2060 , 2061-2080 , 2081-2100 , 2101-2120 , 2121-2140 , 2141-2160 , 2161-2180 , 2181-2200 , 2201-2220 , 2221-2240 , 2241-2260 , 2261-2280 , 2281-2300 , 2301-2320 , 2321-2340 , 2341-2360 , 2361-2380 , 2381-2400 , 2401-2420 , 2421-2440 , 2441-2460 , 2461-2480 , 2481-2500 , 2501-2520 , 2521-2540 , 2541-2560 , 2561-2580 , 2581-2600 , 2601-2620 , 2621-2640 , 2641-2660 , 2661-2680 , 2681-2700 , 2701-2720 , 2721-2740 , 2741-2760 , 2761-2780 , 2781-2800 , 2801-2820 , 2821-2840 , 2841-2860 , 2861-2880 , 2881-2900 , 2901-2920 , 2921-2940 , 2941-2960 , 2961-2980 , 2981-3000 , 3001-3020 , 3021-3040 , 3041-3060 , 3061-3080 , 3081-3100 , 3101-3120 , 3121-3140 , 3141-3160 , 3161-3180 , 3181-3200 , 3201-3220 , 3221-3240 , 3241-3260 , 3261-3280 , 3281-3300 , 3295-3314